Raiffeisen Romania

Logo Raiffeisen Romania
Adresa:  Piata Charles de Gaulle nr. 15 cod: 011857
Judet:  Bucuresti
Localiatte:  Sector 1
Telefon:  +40 21 306 3002
Fax:  +40 21 230 0700
Email:  centrala@raiffeisen.ro
Cod SWIFT:  RZBRROBU  [ vezi toate codurile SWIFT ]
CUI:  RO361820
Registrul Comertului:  J40/44/1991
X inchideAi gasit date eronate privind Raiffeisen Romania? Semnaleaza acesata eroare si o vom verifica si remedia imediat.


Nume*
Email*
Mesaj*
Dovedeste-ne ca nu esti robot*
zero + opt =   [ Ex: unu + sapte = 8 ]
 
Campurile notate cu * sunt obligatorii
Despre Raiffeisen RomaniaRAIFFEISEN BANK – Reusim impreuna

Raiffeisen Bank este o banca universala de top pe piata romaneasca, oferind o gama completa de produse si servicii de calitate superioara persoanelor fizice, IMM-urilor si corporatiilor mari, prin multiple canale de distributie: unitati bancare, retele de ATM si EPOS, phone-banking (Raiffeisen Direct), mobile banking (Raiffeisen Smart Mobile) si internet banking (Raiffeisen Online).

Raiffeisen Bank are o retea de peste 540 agentii in toata tara care deservesc aproximativ 2 milioane clienti, dintre care 100.000 de IMM-uri si 6.800 corporatii mari si medii.

Raiffeisen Bank Romania a rezultat prin fuziunea, incheiata in iunie 2002, a celor doua entitati detinute de Grupul Raiffeisen in Romania: Raiffeisenbank (Romania), infiintata in 1998 ca subsidiara a Grupului RZB, si Banca Agricola Raiffeisen S.A., infiintata in 2001, dupa preluarea bancii de stat Banca Agricola de catre grupul austriac.

Raiffeisen Bank este subsidiara Raiffeisen Bank International AG (RBI), cu sediul la Viena, unul dintre cei mai mari furnizori de servicii bancare corporate si de investitii din Austria si o banca universala de top in Europa Centrala si de Est (ECE). RBI a rezultat din fuziunea principalelor arii de afaceri ale Raiffeisen Zentralbank Osterreich AG (RZB) cu Raiffeisen International Bank-Holding AG, tranzactie finalizata oficial in octombrie 2010. RBI este o subsidiara integral consolidata a RZB, care detine 78,5% din actiunile Bancii, listate la Bursa de Valori din Viena, restul fiind liber tranzactionabile.
Raiffeisen Bank detine diferite unitati specializate ca „agentii de retail” care se adreseaza persoanelor fizice si IMM-urilor. Friedrich Wilhelm Raiffeisen este serviciul dedicat exclusiv clientilor cu averi ridicate, care vor avea acces la servicii de administrare profesionala a investitiilor prin intermediul unui bancher personal dedicat si a unei echipe de specialisti reprezentativi prin prisma calitatii lor profesionale. Asiguram deasemenea cel mai inalt grad de confidentialitate, produse special destinate si tratarea tuturor solicitarilor cu maxima atentie, flexibilitate si prioritate.

Pe segmentul corporatist, Raiffeisen Bank deserveste companii cu o cifra anuala de afaceri ce depaseste 5 milioane EUR, entitati publice si institutii financiare. De asemenea, banca are reprezentanti in 8 centre regionale corporatiste, oferind clientilor marele avantaj de a beneficia de solutii bancare adaptate cerintelor acestora in orice zona a tarii.

De asemenea, Raiffeisen Bank este un jucator important pe piata cardurilor – a lansat primul card de credit co-branded, primul card de credit cu cip si ofera clientilor sai toata gama de carduri: de debit si de credit, pentru persoane fizice si juridice, in lei sau in valuta, cu utilizare nationala sau internationala, de tip Visa sau Mastercard.

Raiffeisen Bank a fost apreciata si premiata in 2011 de prestigioase publicatii pentru activitatea din timpul anilor 2010 si 2011:

    „Banca Anului 2011" („Piata Financiara” si „Business Arena Magazin”);
    „Cea mai dinamica banca in 2011” dintre bancile austriece care activeaza in Romania (Business Arena Magazin – Austrian Awards for Excellence)
    „Cea mai verde banca din Romania in 2011” (GreenWeee International)
    „Cel mai mare numar de clienti nou-inrolati in serviciul de internet banking in 2010” (revista e-Finance - Gala premiilor Online Banking)
    „Cel mai vandut card de credit in 2010” pentru produsul Card de Credit Raiffeisen MasterCard Standard (Gala „NOCASH")
    „Cel mai de succes program co-branded in 2010” pentru cardul de credit co-branded Raiffeisen Bank - Vodafone (Gala „NOCASH")
    „Cea mai buna dinamica a creditarii in 2010” (Gala „Bancheri de Top”)Raiffeisen BANK S.A.

Societate pe actiuni avand un capital social de 1.200 mil. lei, integral varsat, administrata in sistem dualist.
Administratia centrala: Piata Charles de Gaulle nr. 15, Sector 1, Cod 011857, Bucuresti
Numar de ordine in registrul Comertului: J40/44/1991
Numar de inregistrare in Registrul Bancar: RB-PJR-40-009/18.02/1999
Cod unic de inregistrare: 361820
Cod de inregistrare fiscala: RO361820

Telefon: 004 021 306 1000
Fax: 004 021 230 0700
SWIFT: RZBRROBU
Telex:12093 RBRROBR si 11709 AGRBA R
Reuters Dealing Code: RBRB
Reuters Page Code: RAIBO1
E-mail: centrala@raiffeisen.ro  
Internet: www.raiffeisen.ro  Raiffeisen Bank SA este inregistrata in calitate de operator pentru prelucrarea de date cu caracter personal:

a) in scopul desfasurarii activitatii bancare - in Registrul de evidenta ANSPDCP al prelucrarilor de date sub numarul 1967, conform Legii nr. 677/2001;
b) in scop de marketing, reclama si publicitate - in Registrul de evidenta ANSPDCP al prelucrarilor de date sub numarul 189, conform Legii nr. 677/2001;
c) in scop de monitorizare/ securitate a persoanelor, spatiilor si/sau bunurilor publice/ private - in Registrul de evidenta ANSPDCP al prelucrarilor de date sub numarul 14623, conform Legii nr. 677/2001.

Banca prelucreaza date cu caracter personal ale persoanelor fizice conform prevederilor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.
Banca respecta drepturile pe care Legea nr. 677/2001 le confera persoanei fizice vizate, respectiv dreptul de informare si acces la date (in mod gratuit, pentru o solicitare pe an adresata Raiffeisen Bank SA in scris), dreptul de interventie asupra datelor cu caracter personal, dreptul de opozitie la colectarea si prelucrarea datelor personale, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a se adresa justitiei, precum si modalitatile de exercitare ale acestora.

Drepturile de acces, interventie si de opozitie vor putea fi exercitate de catre persoana fizica vizata adresand o cerere scrisa, datata si semnata catre orice unitate Raiffeisen Bank SA, in care se vor mentiona datele personale (inclusiv un numar de telefon) si datele asupra carora se solicita accesul, interventia, motivul justificat si modul de acces, interventie sau datele asupra carora se solicita opozitia si motivul intemeiat si legitim legat de situatia particulara a persoanei. Oricarei cereri i se va atasa o copie xerox, lizibila, dupa actul de identitate al solicitantului.

Raiffeisen Bank SA asigura confidentialitatea datelor cu caracter personal prelucrate in conformitate cu acordul exprimat de persoana fizica vizata si conform prevederilor legale. Accesul la informatiile tratate drept confidentiale va fi limitat la acele persoane, care prin natura activitatii desfasurate, este necesar sa ia cunostinta de aceste informatii in scopul ducerii la indeplinire a scopului, raporturilor juridice nascute in relatie cu banca. Aceste persoane sunt tinute sa respecte caracterul confidential al acestor informatii, asumandu-si la randul lor obligatia de a asigura si pastra confidentialitatea acestor date si informatii si de a le prelucra in conformitate cu cerintele legale.

Raiffeisen Direct:

0800 802 02 02
Luni - Vineri: 8:00 - 22:00; Sambata: 9:00 - 17:30.
Numar apelabil gratuit, fara prefix, din intreaga tara, din reteaua Romtelecom.


004 021 306 3002
Luni - Vineri: 8:00 - 22:00; Sambata: 9:00 - 17:30.
Numar cu tarif normal, apelabil din orice retea, din tara si din strainatate.
Articole care fac referire la Raiffeisen Romania
Foto Ce trebuie sa stiu inainte de a deschide un cont de depozit la termen?
Informatii utile | Informatii si curiozitati din domeniul bancar
Foto DAE - Ce este si cum se calculeaza

DAE este un indicator folosit de banci, ce exprima costul real al unui credit pe care atat bancile cat si IFN-urile (institutiile financiare nebancare) sunt obligate sa-l afiseze, pentru ca un potential client sa poata alege cea mai buna oferta. [...] citeste mai mult despre Ce este DAE dobanda anuala efectiva?

Informatii utile | Informatii si curiozitati din domeniul bancar
Foto De ce acte am nevoie pentru a deschide un cont curent in banca

Te gandesti serios sa-ti deschizi un cont curent intr-o banca. Foarte bine! Cu ajutorul unui cont curent iti poti gestiona mai usor timpul, prin administrarea optima a banilor tai [...] citeste mai mult despre Acte necesare deschidere cont bancar persoana fizica

Carduri de credit | Cardul de credit. Ofertele bancilor la carduri de credit. Informatii generale card de credit
Foto Ce este un card de credit? Istoric si ce informatii se gasesc pe un card de credit

Un card de credit este un card de plata emis pentru utilizatorii ca un sistem de plata. Acesta permite titularului cardului sa plateasca pentru bunuri si servicii bazate pe promisiunea titularului de a plati pentru ele. Emitentul cardului creea [...] citeste mai mult despre Ce este cardul de credit

Carduri de credit | Cardul de credit. Ofertele bancilor la carduri de credit. Informatii generale card de credit
Foto Ce sunt cardurile de debit? Avantaje si dezavantaje pentru un card de debit

Dupa cum sugereaza si numele, acesta nu este un card de credit. In loc de a procesa platile la sfarsitul lunii, sau la o data prestabilita, cardul de debit executa procesul de plata asupra contul dvs. in momentul in care se face achizitia. Comerciant [...] citeste mai mult despre Ce este cardul de debit

Carduri de debit | Cardul de debit. Ofertele bancilor la carduri de debit. Informatii generale card de debit
Mergi la inceputul descrierii:
Raiffeisen Romania .
Linkuri rapide
Date eronate? Semnaleaza!
Principalele orase din:
Link-uri utile: