BCC Banca Comerciala Carpatica

Logo BCC Banca Comerciala Carpatica
Adresa:  Str. Autogarii nr. 1
Judet:  Sibiu
Localiatte:  Sibiu
Telefon:  0800.807.807 | 0269.504.470 | 0040-269/233.985 | 0040-269/232.993
Fax:  0040-269/233.371
Email:  centrala@carpatica.ro
Cod SWIFT:  CARPRO22  [ vezi toate codurile SWIFT ]
CUI:  RO11447021
Registrul Comertului:  J32/80/1999
X inchideAi gasit date eronate privind BCC Banca Comerciala Carpatica? Semnaleaza acesata eroare si o vom verifica si remedia imediat.


Nume*
Email*
Mesaj*
Dovedeste-ne ca nu esti robot*
sase + patru =   [ Ex: unu + sapte = 8 ]
 
Campurile notate cu * sunt obligatorii
Despre BCC Banca Comerciala Carpatica

Despre noi


BANCA COMERCIALA CARPATICA - O CREATIE DE SUCCES

Suntem o institutie financiara cu sediul central in SIBIU, infiintata in 15 iulie 1999, la initiativa unor oameni de afaceri si a unor reprezentanti ai mai multor societati private romanesti si straine. Capitalul nostru este majoritar romanesc si actiunile Bancii sunt listate la Categoria I a Bursei de Valori Bucuresti.

Misiune


Sprijinim dezvoltarea comunitatii in care traim. Credem in oameni si in actiunile lor si dorim sa ne ridicam la inaltimea asteptarilor acestora prin oferirea unui portofoliu bogat in produse, servicii si instrumente financiare.Construim un parteneriat de incredere bazat pe respect, responsabilitate, comunicare si transparenta.Ne implicam cu pasiune si entuziasm pentru obtinerea performantei, avand incredere in potentialul pietei financiare din Romania.

Viziune


Vrem sa devenim un Grup Financiar integrat, avand o echipa profesionista, motivata si fidela unui brand de referinta pe piata de profil – Carpatica.

Valori

Calitate

Multumirea clientului reprezinta centrul actiunilor noastre si toate eforturile pe care le depunem sunt orientate spre atingerea acestui scop. Din respect fata de clienti si colaboratori ne straduim sa oferim cele mai bune produse si servicii financiare.

Responsabilitate

Tratam cu responsabilitate orice aspect al actiunilor noastre. Respectam comunitatea in care traimsi mediul inconjurator, deoarece vrem sa ne aducem aportul la cresterea solidaritatii sociale.

Entuziasm

Modelul nostru se bazeaza pe o echipă unita, dedicata, in continua dezvoltare si perfectionare, pentru ca vrem sa raspundem cu promptitudine cerintelor partenerilor nostri. Ne place ceea ce facem si o aratam prin pasiunea si entuziasmul care ne caracterizeaza.

Articole care fac referire la BCC Banca Comerciala Carpatica
Foto Ce trebuie sa stiu inainte de a deschide un cont de depozit la termen?
Informatii utile | Informatii si curiozitati din domeniul bancar
Foto Planul de economisire pentru copii Smart Kid de la Banca Comerciala Carpatica

Cu SMART KID, planul de economisire pentru copii oferit de Banca Comerciala Carpatica, visele copilului tau pot deveni realitate. De acum "ce vrei sa te faci cand vei creste mare?", va fi o intrebare al carei raspuns nu o sa va mai provoace [...] citeste mai mult despre Plan de economii Smart Kid Banca Comerciala Carpatica

Depozit persoana fizica | Depozit pe persoana fizica. Dobanzile oferite de banci pentru depozite la termen sau la vedere pe persoana fizica. Creditele persoana fizica :: Informatii generale
Foto DAE - Ce este si cum se calculeaza

DAE este un indicator folosit de banci, ce exprima costul real al unui credit pe care atat bancile cat si IFN-urile (institutiile financiare nebancare) sunt obligate sa-l afiseze, pentru ca un potential client sa poata alege cea mai buna oferta. [...] citeste mai mult despre Ce este DAE dobanda anuala efectiva?

Informatii utile | Informatii si curiozitati din domeniul bancar
Foto De ce acte am nevoie pentru a deschide un cont curent in banca

Te gandesti serios sa-ti deschizi un cont curent intr-o banca. Foarte bine! Cu ajutorul unui cont curent iti poti gestiona mai usor timpul, prin administrarea optima a banilor tai [...] citeste mai mult despre Acte necesare deschidere cont bancar persoana fizica

Carduri de credit | Cardul de credit. Ofertele bancilor la carduri de credit. Informatii generale card de credit
Foto Ce este un card de credit? Istoric si ce informatii se gasesc pe un card de credit

Un card de credit este un card de plata emis pentru utilizatorii ca un sistem de plata. Acesta permite titularului cardului sa plateasca pentru bunuri si servicii bazate pe promisiunea titularului de a plati pentru ele. Emitentul cardului creea [...] citeste mai mult despre Ce este cardul de credit

Carduri de credit | Cardul de credit. Ofertele bancilor la carduri de credit. Informatii generale card de credit
Mergi la inceputul descrierii:
BCC Banca Comerciala Carpatica .
Linkuri rapide
Date eronate? Semnaleaza!
Principalele orase din:
Link-uri utile: