Banca Romaneasca

Logo Banca Romaneasca
Adresa:  Str. Dinu Vintila nr. 11, etaj 4, 5, 6 si 7 cod: 021101
Judet:  Bucuresti
Localiatte:  Sector 2
Telefon:  +40 21 305.9000
Fax:  +40 21 305.9191
Email:  office@brom.ro | opinii@brom.ro
Cod SWIFT:  BRMAROBU  [ vezi toate codurile SWIFT ]
CUI:  R4829576
Registrul Comertului:  J40/29196/1992
X inchideAi gasit date eronate privind Banca Romaneasca? Semnaleaza acesata eroare si o vom verifica si remedia imediat.


Nume*
Email*
Mesaj*
Dovedeste-ne ca nu esti robot*
patru + noua =   [ Ex: unu + sapte = 8 ]
 
Campurile notate cu * sunt obligatorii
Despre Banca Romaneasca


Banca Românească - scurt istoric


Banca Românească a fost înfiinţată în anul 1992 ca bancă comercială universală, în totalitate cu capital privat, lărgindu-şi treptat gama de produse şi servicii, astfel încât să vină în întâmpinarea nevoilor partenerilor săi de afaceri.

Începând cu septembrie 1996, banca a devenit primul agent Western Union din România. Pentru prima dată în România, o bancă a fost implicată în servicii de transfer electronic de bani în toată lumea. În 1996, banca oferea aceste servicii prin 6 locaţii, acum fiind oferite prin 200 de locaţii în toată ţara.

Conducerea pe baze prudenţiale este evidenţiată de iniţiativa conducerii băncii de a încheia poliţe de asigurare pe piaţa londoneză de asigurări, sub egida grupului Lloyd's, începând cu anul 1997. În consecinţă, Banca Românească a fost prima bancă românească asigurată împotriva riscurilor de fraudă, erori şi omisiuni.

În 1999, Fondul Româno-American de Investiţii a preluat pachetul majoritar, Banca stabilind parteneriate cu instituţiile financiare internationale, ceea ce i-a permis susţinerea întreprinderilor mici si mijlocii româneşti.

În octombrie 2003, National Bank of Greece a achiziţionat de la Fondul Româno-American de Investiţii 81.65% din capitalul social al Băncii Româneşti, devenind astfel acţionar majoritar. Includerea băncii în Grupul NBG a reprezentat una dintre cele mai semnificative etape din istoria Băncii Româneşti si o garanţie pentru o poziţie importantă pe piaţă şi pentru o dezvoltare strategica pe termen lung a acesteia.

Banca Românească şi-a îmbunătăţit constant gama de produse şi servicii în vederea dezvoltării activităţii, atragerii de noi clienţi dar şi loializării celor existenţi prin campanii de promovare şi produse competitive.

În vederea creşterii bazei de clienţi, Banca Românească a implementat un program de dezvoltare a reţelei astfel încât, în prezent, operează o reţea formată din 134 unităţi teritoriale şi 6 centre de afaceri, oferind servicii de calitate clienţilor săi.

Politica băncii este de a-şi dezvolta canalele de distribuţie a serviciilor şi produselor şi de a-şi îmbunătăţi permanent activitatea, menţinând în acelaşi timp o abordare prudentă din punct de vedere al riscului.

Se înţelege de la sine că, indiferent de cât de bună a fost performanţa Băncii Româneşti, perspectivele acesteia s-au imbunatăţit semnificativ după preluarea de către National Bank of Greece, deoarece acţionarul majoritar este un grup financiar puternic, care poate şi va asigura dezvoltarea viitoare a acesteia.

Alte informatii:

Sediul real - Adresa de corespondenţă

Str. George Constantinescu nr.3, sector 2, 020339, Bucureşti
Tel: +40 21 304.8136
Fax: +40 21 304.8282

Info Produse/Servicii Persoane Fizice

Telefon: +40 21 408.0808
E-mail: info@brom.ro

Info Center Carduri

Telefon: +40 21 304.8100, apelabil 24h/24, 7 zile din 7
E-mail: cardcallcenter@brom.ro

Serviciul de Internet Banking

Tel: +40 21 305.9585; +40 74 183.9585
E-mail: ib@brom.ro

 

Articole care fac referire la Banca Romaneasca
Foto Ce trebuie sa stiu inainte de a deschide un cont de depozit la termen?
Informatii utile | Informatii si curiozitati din domeniul bancar
Foto DAE - Ce este si cum se calculeaza

DAE este un indicator folosit de banci, ce exprima costul real al unui credit pe care atat bancile cat si IFN-urile (institutiile financiare nebancare) sunt obligate sa-l afiseze, pentru ca un potential client sa poata alege cea mai buna oferta. [...] citeste mai mult despre Ce este DAE dobanda anuala efectiva?

Informatii utile | Informatii si curiozitati din domeniul bancar
Foto De ce acte am nevoie pentru a deschide un cont curent in banca

Te gandesti serios sa-ti deschizi un cont curent intr-o banca. Foarte bine! Cu ajutorul unui cont curent iti poti gestiona mai usor timpul, prin administrarea optima a banilor tai [...] citeste mai mult despre Acte necesare deschidere cont bancar persoana fizica

Carduri de credit | Cardul de credit. Ofertele bancilor la carduri de credit. Informatii generale card de credit
Foto Ce este un card de credit? Istoric si ce informatii se gasesc pe un card de credit

Un card de credit este un card de plata emis pentru utilizatorii ca un sistem de plata. Acesta permite titularului cardului sa plateasca pentru bunuri si servicii bazate pe promisiunea titularului de a plati pentru ele. Emitentul cardului creea [...] citeste mai mult despre Ce este cardul de credit

Carduri de credit | Cardul de credit. Ofertele bancilor la carduri de credit. Informatii generale card de credit
Foto Ce sunt cardurile de debit? Avantaje si dezavantaje pentru un card de debit

Dupa cum sugereaza si numele, acesta nu este un card de credit. In loc de a procesa platile la sfarsitul lunii, sau la o data prestabilita, cardul de debit executa procesul de plata asupra contul dvs. in momentul in care se face achizitia. Comerciant [...] citeste mai mult despre Ce este cardul de debit

Carduri de debit | Cardul de debit. Ofertele bancilor la carduri de debit. Informatii generale card de debit
Mergi la inceputul descrierii:
Banca Romaneasca .
Linkuri rapide
Date eronate? Semnaleaza!
Principalele orase din:
Link-uri utile: