Banca Romaneasca

Logo Banca Romaneasca
Adresa:  Str. Dinu Vintila nr. 11, etaj 4, 5, 6 si 7 cod: 021101
Judet:  Bucuresti
Localiatte:  Sector 2
Telefon:  +40 21 305.9000
Fax:  +40 21 305.9191
Email:  office@brom.ro | opinii@brom.ro
Cod SWIFT:  BRMAROBU  [ vezi toate codurile SWIFT ]
CUI:  R4829576
Registrul Comertului:  J40/29196/1992
X inchideAi gasit date eronate privind Banca Romaneasca? Semnaleaza acesata eroare si o vom verifica si remedia imediat.


Nume*
Email*
Mesaj*
Dovedeste-ne ca nu esti robot*
trei + cinci =   [ Ex: unu + sapte = 8 ]
 
Campurile notate cu * sunt obligatorii
Despre Banca Romaneasca


Banca Românească - scurt istoric


Banca Românească a fost înfiinÅ£ată în anul 1992 ca bancă comercială universală, în totalitate cu capital privat, lărgindu-ÅŸi treptat gama de produse ÅŸi servicii, astfel încât să vină în întâmpinarea nevoilor partenerilor săi de afaceri.

Începând cu septembrie 1996, banca a devenit primul agent Western Union din România. Pentru prima dată în România, o bancă a fost implicată în servicii de transfer electronic de bani în toată lumea. În 1996, banca oferea aceste servicii prin 6 locaÅ£ii, acum fiind oferite prin 200 de locaÅ£ii în toată Å£ara.

Conducerea pe baze prudenÅ£iale este evidenÅ£iată de iniÅ£iativa conducerii băncii de a încheia poliÅ£e de asigurare pe piaÅ£a londoneză de asigurări, sub egida grupului Lloyd's, începând cu anul 1997. În consecinţă, Banca Românească a fost prima bancă românească asigurată împotriva riscurilor de fraudă, erori ÅŸi omisiuni.

În 1999, Fondul Româno-American de InvestiÅ£ii a preluat pachetul majoritar, Banca stabilind parteneriate cu instituÅ£iile financiare internationale, ceea ce i-a permis susÅ£inerea întreprinderilor mici si mijlocii româneÅŸti.

În octombrie 2003, National Bank of Greece a achiziÅ£ionat de la Fondul Româno-American de InvestiÅ£ii 81.65% din capitalul social al Băncii RomâneÅŸti, devenind astfel acÅ£ionar majoritar. Includerea băncii în Grupul NBG a reprezentat una dintre cele mai semnificative etape din istoria Băncii RomâneÅŸti si o garanÅ£ie pentru o poziÅ£ie importantă pe piaţă ÅŸi pentru o dezvoltare strategica pe termen lung a acesteia.

Banca Românească ÅŸi-a îmbunătăţit constant gama de produse ÅŸi servicii în vederea dezvoltării activităţii, atragerii de noi clienÅ£i dar ÅŸi loializării celor existenÅ£i prin campanii de promovare ÅŸi produse competitive.

În vederea creÅŸterii bazei de clienÅ£i, Banca Românească a implementat un program de dezvoltare a reÅ£elei astfel încât, în prezent, operează o reÅ£ea formată din 134 unităţi teritoriale ÅŸi 6 centre de afaceri, oferind servicii de calitate clienÅ£ilor săi.

Politica băncii este de a-ÅŸi dezvolta canalele de distribuÅ£ie a serviciilor ÅŸi produselor ÅŸi de a-ÅŸi îmbunătăţi permanent activitatea, menÅ£inând în acelaÅŸi timp o abordare prudentă din punct de vedere al riscului.

Se înÅ£elege de la sine că, indiferent de cât de bună a fost performanÅ£a Băncii RomâneÅŸti, perspectivele acesteia s-au imbunatăţit semnificativ după preluarea de către National Bank of Greece, deoarece acÅ£ionarul majoritar este un grup financiar puternic, care poate ÅŸi va asigura dezvoltarea viitoare a acesteia.

Alte informatii:

Sediul real - Adresa de corespondenţă

Str. George Constantinescu nr.3, sector 2, 020339, BucureÅŸti
Tel: +40 21 304.8136
Fax: +40 21 304.8282

Info Produse/Servicii Persoane Fizice

Telefon: +40 21 408.0808
E-mail: info@brom.ro

Info Center Carduri

Telefon: +40 21 304.8100, apelabil 24h/24, 7 zile din 7
E-mail: cardcallcenter@brom.ro

Serviciul de Internet Banking

Tel: +40 21 305.9585; +40 74 183.9585
E-mail: ib@brom.ro

 

Articole care fac referire la Banca Romaneasca
Foto Ce trebuie sa stiu inainte de a deschide un cont de depozit la termen?
Informatii utile | Informatii si curiozitati din domeniul bancar
Foto DAE - Ce este si cum se calculeaza

DAE este un indicator folosit de banci, ce exprima costul real al unui credit pe care atat bancile cat si IFN-urile (institutiile financiare nebancare) sunt obligate sa-l afiseze, pentru ca un potential client sa poata alege cea mai buna oferta. [...] citeste mai mult despre Ce este DAE dobanda anuala efectiva?

Informatii utile | Informatii si curiozitati din domeniul bancar
Foto De ce acte am nevoie pentru a deschide un cont curent in banca

Te gandesti serios sa-ti deschizi un cont curent intr-o banca. Foarte bine! Cu ajutorul unui cont curent iti poti gestiona mai usor timpul, prin administrarea optima a banilor tai [...] citeste mai mult despre Acte necesare deschidere cont bancar persoana fizica

Carduri de credit | Cardul de credit. Ofertele bancilor la carduri de credit. Informatii generale card de credit
Foto Ce este un card de credit? Istoric si ce informatii se gasesc pe un card de credit

Un card de credit este un card de plata emis pentru utilizatorii ca un sistem de plata. Acesta permite titularului cardului sa plateasca pentru bunuri si servicii bazate pe promisiunea titularului de a plati pentru ele. Emitentul cardului creea [...] citeste mai mult despre Ce este cardul de credit

Carduri de credit | Cardul de credit. Ofertele bancilor la carduri de credit. Informatii generale card de credit
Foto Ce sunt cardurile de debit? Avantaje si dezavantaje pentru un card de debit

Dupa cum sugereaza si numele, acesta nu este un card de credit. In loc de a procesa platile la sfarsitul lunii, sau la o data prestabilita, cardul de debit executa procesul de plata asupra contul dvs. in momentul in care se face achizitia. Comerciant [...] citeste mai mult despre Ce este cardul de debit

Carduri de debit | Cardul de debit. Ofertele bancilor la carduri de debit. Informatii generale card de debit
Mergi la inceputul descrierii:
Banca Romaneasca .
Linkuri rapide
Date eronate? Semnaleaza!
Principalele orase din:
Link-uri utile: