Transfer rapid de bani prin CEC Bank

Articole despre banci

« Toate articolele din Informatii utile

Transfer Rapid
CEC Bank si firma americana Transfer Rapid, companie de tehnologie care dezvolta si implementeaza produse si servicii financiar-bancare dedicate CEC Bank si operatorilor licentiati de transfer de bani, ofera romanilor din strainatate si nu numai lor un serviciu de calitate pentru transferul de bani - ieftin, sigur si aproape de casa.
Pe scurt: Transfer rapid de bani prin CEC Bank 06 August 2013

Serviciul ofera siguranta maxima, intrucat CEC Bank opereaza cu o tehnologie informatica de varf si colaboreaza cu parteneri valorosi.

Serviciu de transfer de bani din strainatate catre Romania este accesibil si disponibil tuturor, din: Italia, Spania, Germania, Elvetia, Belgia, Marea Britanie, Irlanda, Grecia, Suedia, Canada, USA, Franta, Danemarca, Australia, Brazilia, Luxemburg, Cipru, Olanda, Finlanda, Norvegia, Austria, Uruguay, Portugalia.

Expeditorul banilor are posibilitatea de a decide atat asupra variantei in care destinatarul poate sa primeasca suma trimisa de el, respectiv direct intr-un cont curent si/sau de card deschis la CEC Bank sau in numerar, cat si asupra monedei, in euro, lei sau alta valuta la un curs avantajos.

In cazul transferurilor cu plata in numerar, beneficiarii din Romania au posibilitatea de a alege forma sub care doresc sa dispuna de banii primiti prin splitarea (impartirea) imediata a sumei transferate atat din punct de vedere al valutei de plata (euro si/sau lei), cat si al modului de plata (in numerar si/sau depunere in cont). Plata se face rapid, in siguranta, la unitatile CEC Bank din Romania.

Toate aceste facilitati oferite atat romanilor din strainatate cat si beneficiarilor din Romania diferentiaza net acest serviciu pe piata transferurilor de bani si fac dovada preocuparii permanente a CEC Bank de a-si imbunatati gama si calitatea serviciilor puse la dispozitia clientilor sai.

CEC Bank este banca romaneasca care dispune de cea mai vasta retea de unitati, fiind astfel capabila sa isi serveasca clientii in orice colt al tarii.

Pana in prezent, personalul CEC Bank din front-office impreuna cu echipele de suport si platforma de tehnologie Transfer Rapid au procesat peste 1,7 milioane ordine de transfer. Siguranta tehnologiei, calitatea serviciului si costurile reduse au condus la cresterea loialitatii clientilor, demonstrata de nivelul ridicat de satisfactie si folosirea repetata a serviciului in cazul a peste 80% din clientii existenti.

Cum trimiti bani in Romania? Afla mai jos


Pasul 1:
Afla care este cea mai apropiata locatie de unde poti trimite bani telefonand gratuit din
Spania: 900 961 915
Italia: 800 870 953
Romania: 0800 800 609

*Servicii si informatii in limba romana.

Pasul 2:
Mergi sa trimiti bani avand un act de identitate valid la tine (carte de identitate, pasaport, permis de sedere temporara/permanenta).

Pasul 3:
Intreaba de serviciul Transfer Rapid - CEC Bank, comunica-i agentului in ce judet vrei sa trimiti banii (reteaua noastra din Romania se intinde si in zona rurala) si valuta in care vrei sa fie efectuata plata.

Pasul 4:
Verifica daca pe chitanta pe care o primesti este scris CEC Bank.

Pasul 5:
Comunica celui caruia ii trimiti banii suma trimisa si numarul de transfer.

Banii se pot ridica in aceeasi zi de la CEC Bank sau banii sunt depusi in aceeasi zi in cont.
Nu ai nevoie de cont bancar, dar daca vrei poti trimite bani in contul tau deschis la CEC Bank.Trebuie sa stii codul Iban.

Mai multe detalii gasiti si aici sau aici
Lista banci la care face referire articolul Cum trimit bani din strainatate prin serviciul de Transfer Rapid de la CEC Bank
Calea Victoriei nr. 11-13, Sector 3, judetul Bucuresti
1307 filiale in 1120 orase din 40 judete
10 articole despre CEC Bank Romania
Daca ti-a placut articolul Transfer rapid de bani prin CEC Bank, citeste si alte articole din subcategoria Informatii si curiozitati din domeniul bancar
Foto Pachetul pentru pensionari de la BCR - COMOD BCR

Pachetul COMOD BCR pentru pensionari este o combinatie de produse si servicii care, la un pret avantajos, raspunde principalelor nevoi financiare ale dumneavoastra: incasarea pensiei intr-un cont curent si fructificarea sumelor de [...] citeste mai mult despre Pachet pentru Pensionari - COMOD BCR

Informatii utile | Informatii si curiozitati din domeniul bancar
Foto Banca Transilvania a deschis sucursala Italia

Acum BT vine in ajutorul romanilor din Italia!: Trasarea ofertei BT pentru romanii nostri din Italia.Directia Marketing & Comunicare, Directia Retail Banking si echipa Sucursalei BT Roma au lucrat la propunerea unor pachete de produse, in e [...] citeste mai mult despre Banca Transilvania a deschis sucursala Italia

Informatii utile | Informatii si curiozitati din domeniul bancar
Foto VIDEO - Acum mai simplu! Transfer bani prin Western Union si BRD direct de la ATM

Primesti rapid si usor banii trimisi prin Western Union!BRD si Western Union fac echipa pentru ca tu sa-ti primesti banii la orice ATM BRD din Romania, la orice ora, pe cardul tau BRD.Acum poti avea acces pe loc la banii primi [...] citeste mai mult despre Transfer rapid bani prin Western Union si BRD prin ATM

Informatii utile | Informatii si curiozitati din domeniul bancar
Foto Sfaturi de economisire de la ING (V - Economii in timpul liber )

Arunca-ti un ochi pe diversele sugestii de economii pe care le-am grupat pe diverse categorii. Poate vei gasi ceva ce ti se potrivesteAstazi  gasesti informatii utile despre cum sa faci economie in timpul liber. Vezi ma [...] citeste mai mult despre Sfaturi de economisire de la ING (V - Economii in timpul liber )

Informatii utile | Informatii si curiozitati din domeniul bancar
Foto Sfaturi de economisire de la ING (IV - Economii de zi cu zi )

Arunca-ti un ochi pe diversele sugestii de economii pe care le-am grupat pe diverse categorii. Poate vei gasi ceva ce ti se potrivesteAstazi  gasesti informatii utile despre cum sa faci economie de zi cu zi. Vezi mai jos [...] citeste mai mult despre Sfaturi de economisire de la ING (IV - Economii de zi cu zi )

Informatii utile | Informatii si curiozitati din domeniul bancar
Linkuri rapide
Elefant.ro - Premium
Principalele orase din:
Link-uri utile: