Libra Bank Pitesti, Sucursala I.C.Bratianu 1

Adresa:  Str. I.C.Bratianu 1, Pitesti
Judet:  Arges
Localiatte:  Pitesti
Telefon:  
Fax:  
Email:  
X inchideAi gasit date eronate privind Libra Bank Pitesti, Sucursala I.C.Bratianu 1? Semnaleaza acesata eroare si o vom verifica si remedia imediat.


Nume*
Email*
Mesaj*
Dovedeste-ne ca nu esti robot*
unu + patru =   [ Ex: unu + sapte = 8 ]
 
Campurile notate cu * sunt obligatorii
Sediul central Libra Bank Romania
Logo Libra Bank Romania
Adresa:  Str. Semilunei, nr. 4-6
Judet:  Bucuresti
Localiatte:  Sector 2
Telefon:  +40 21 208 80 88 Tel Verde: 08 008 55 555 | +40 21 208 80 00 | +40 374 119 200
Fax:  +40 21 230 65 65
Email:  info@librabank.ro
Cod SWIFT:  BRELROBU
CUI:  8119644
Registrul Comertului:  J40/334/1996
Despre Libra Bank Romania

LIBRA INTERNET BANK a fost înfiintata in 1996, devenind operationala in 1997, iar din mai 2003 a devenit membra a grupului american de investitii New Century Holdings (NCH). NCH, unul dintre cei mai importanti investitori straini din Romania, are investitii de peste 3 miliarde de dolari in Europa Centrala si de Est din care peste 300 milioane de dolari au fost investiti in Romania. Acest grup si-a dezvoltat o puternica prezenta in tara noastra inca din 1993, implicandu-se in dezvoltarea mai multor domenii importante ale economiei romanesti: industria electrotehnica, panificatie, industria materialelor de constructii, servicii financiar-bancare, servicii financiare de capital, proprietati imobiliare, fiind actionar majoritar la multe companii din aceste domenii.

LIBRA INTERNET BANK este o banca autorizata sa indeplineasca toate activitatile specifice unei banci comerciale si cateva activitati legate de pietele de capital. De asemenea, banca este membru SWIFT, actionar la SNCDD, TRANSFOND si BIROUL DE CREDIT. Banca este agent de decontare pentru Societati de servicii investitii financiare (SSIF), intermediar pe piata secundara a titlurilor de stat si depozitar pentru un fond de investitii. LIBRA INTERNET BANK este de asemenea membru al Asociatiei Romane a Bancilor din februarie 1998.

LIBRA INTERNET BANK si-a stabilit obiectivul de a deveni "partenerul financiar al sectorului medical", lansand in primavara anului 2004 un pachet de servicii financiare dedicate in exclusivitate medicilor si membrilor familiilor lor, tehnicienilor si asistentilor medicali, companiilor din acest domeniu, spitalelor si clinicilor private, cabinetelor medicale.

Ca urmare a rezultatelor bune si a experientei dobandite in sectorul medical, LIBRA INTERNET BANK si-a diversificat oferta, furnizand acum produse bancare dedicate mai multor segmente de profesii liberale: medici, farmacisti, veterinari, juristi, contabili, arhitecti, psihologi si consultanti fiscali, dar si intreprinderilor mici si mijlocii.LIBRA INTERNET BANK isi dezvolta totodata portofoliul de clienti pe segmentul retail, pentru care implementeaza produse si servicii dedicate.

In prezent, LIBRA INTERNET BANK si-a asumat misiunea de a fi un partener financiar de încredere pentru fiecare dintre clientii sai – specialistii profesiilor liberale, IMM si persoane fizice. Pastrand focusul pe nisa profesiilor liberale, LIBRA INTERNET BANK se adapteaza cu rapiditate contextului actual dar si ritmului si cerintelor clientilor, oferind servicii virtuale competitive, care depasesc sfera serviciilor clasice disponibile in prezent in mediul bancar.
Articole care fac referire la Libra Bank Romania
Foto DAE - Ce este si cum se calculeaza

DAE este un indicator folosit de banci, ce exprima costul real al unui credit pe care atat bancile cat si IFN-urile (institutiile financiare nebancare) sunt obligate sa-l afiseze, pentru ca un potential client sa poata alege cea mai buna oferta. [...] citeste mai mult despre Ce este DAE dobanda anuala efectiva?

Informatii utile | Informatii si curiozitati din domeniul bancar
Foto De ce acte am nevoie pentru a deschide un cont curent in banca

Te gandesti serios sa-ti deschizi un cont curent intr-o banca. Foarte bine! Cu ajutorul unui cont curent iti poti gestiona mai usor timpul, prin administrarea optima a banilor tai [...] citeste mai mult despre Acte necesare deschidere cont bancar persoana fizica

Carduri de credit | Cardul de credit. Ofertele bancilor la carduri de credit. Informatii generale card de credit
Foto Ce este un card de credit? Istoric si ce informatii se gasesc pe un card de credit

Un card de credit este un card de plata emis pentru utilizatorii ca un sistem de plata. Acesta permite titularului cardului sa plateasca pentru bunuri si servicii bazate pe promisiunea titularului de a plati pentru ele. Emitentul cardului creea [...] citeste mai mult despre Ce este cardul de credit

Carduri de credit | Cardul de credit. Ofertele bancilor la carduri de credit. Informatii generale card de credit
Foto Ce sunt cardurile de debit? Avantaje si dezavantaje pentru un card de debit

Dupa cum sugereaza si numele, acesta nu este un card de credit. In loc de a procesa platile la sfarsitul lunii, sau la o data prestabilita, cardul de debit executa procesul de plata asupra contul dvs. in momentul in care se face achizitia. Comerciant [...] citeste mai mult despre Ce este cardul de debit

Carduri de debit | Cardul de debit. Ofertele bancilor la carduri de debit. Informatii generale card de debit
Mergi la inceputul descrierii:
Libra Bank Pitesti, Sucursala I.C.Bratianu 1 .
Linkuri rapide
Date eronate? Semnaleaza!
Principalele orase din:
Link-uri utile: